MAKINA ME QERA

REZERVO MAKINA ME QERA DUKE NISUR NGA 15€ DITA

Pick Up

Vendi i marrjes

DATA/ORA REZERVIMIT

Data e kthimit

Place to drop the Car*

Data/Ora dorëzimit

Gamë zgjedhjesh në showroom-in tonë

Ofertat tona fillojnë nga makinat komode për udhetime, makinat sportive dhe makina luksi për ti berë eventet tuaja të paharrueshme

Cilësi dhe komoditet

Vip Rental Car synon të rrisë shërbimin në nivele europiane! Bëhu ti i pari dhe provo ndjesinë e të qënit VIP!

Asistencë Telefonike 24/7h

Për të qënë gjithmonë zgjedhja juaj në makinat me qira, kompania jonë siguron asistencë telefonike falas 24/7h për cdo kërkesë apo pyetje tuajën

Rezervime online, telefon ose e-mail

Rezervimet tuaja mund ti bëni online në kohë reale, telefon ose e-mail. Korrektësia do të jetë parësore për cdo klient tonin

Ofrojmë sherbime extra për udhetim sa më komod

Do jemi në shërbimin tuaj për asistencë shtesë në Siguracione, ndenjëse makine për femije, Wi-Fi, GPS navigacion.

Shërbimi V.I.P & Klientët tanë

Vip Rental Car, operon në treg me kompanitë më të sigurta dhe sunduese në treg.

Fillojmë nga Mercedes Benz, Baic, Lifan. Automatic apo manuale, është në dëshirën tuaj!

Të pajisura me sisteme të avancuara kompjuterike, dhe ato bazike Airbag, Klima, Radio, Cd, Aux, USB etj. Mund të zgjidhni motorin me impant gazi ose benzinë. Larmishmeria jonë do ju japë mundesinë të bëni zgjedhjen e duhur!

Keni pyetje? Kontaktoni ...
E-Mail
00355 692074002
There is no selected car class in current office. Please choose another Class!